Videogalleri: At designe en sundhedsløsning

Hele 21 grupper af designstuderende fra Det Kongelige Akademi, har i det forgange efterårssemester arbejdet med projektcases fra CHIs store casekatalog. I dette store videogalleri kan du få et glimt af hvert samarbejde, og se hvordan fremtidens designere kan skabe værdi i sundhedssektoren.

Vil I have kvalificeret hjælp og inspiration fra fremtidens designere? Dette spørgsmål har en lang række afdelinger takket velvilligt ja til i anden halvdel af 2022.

Hele 21 grupper af designstuderende fra Det Kongelige Akademi, har i det forgange efterårssemester arbejdet med projektcases fra CHIs store casekatalog. Over et 6 ugers forløb har de studerende skulle sætte sig ind i klinikernes virkelighed, identificere en problemstilling, og udvikle et designfagligt løsningsforslag der skaber værdi i den enkelte afdeling.

De studerende har arbejdet indenfor fire designfaglige retninger:

  • Beklædning og Tekstil
  • Møbeldesign, Rum og Materialer, herunder løsninger for wayfinding, møbler, tekstiler, indretning og lysdesign
  • Spil og interaktionsdesign, herunder løsninger som apps eller spilverdener til at interagere i et patientforløb/borgerforløb
  • Visuel kommunikation, herunder visuel design, wayfinding samt digitale og analoge kommunikationsløsninger både internt på klinikken, med borgere eller andre eksterne interessenter.

I videogalleriet forneden kan du se de studerendes designfaglige sundhedsløsninger

Videogalleri: De studerendes løsninger

Hvis videoerne ikke vises, skyldes det at du har takket nej til cookies. Klik her for at ændre dit samtykke.

Følg CHI på LinkedIn

Læs også:

Adrian og hans medstuderende gav gadelægerne fornyet selvtillid i deres arbejde med veteraner

Læs hele artiklen her.