• CHIP

  I Copenhagen Health Innovation Partnerskab (CHIP) arbejder vi ud fra værdier om samarbejde, dialog og udvikling inden for sundhedssektoren. Den centrale opgave i CHIP er at formidle og facilitere samarbejdet mellem studerende og sundhedsvæsenet.

 • Sundhedsinnovation, der gør gavn

  Sundhedsinnovation handler om at forbedre velfærden i det danske sundhedssystem. Målet er at skrue op for borgernes livskvalitet ved hjælp af nytænkning, tværfaglighed og teknologi. Hos Copenhagen Health Innovation fokuserer vi på, hvordan studerende og sundhedsprofessionelle sammen kan komme med løsninger på de udfordringer, sundhedssystemet selv har identificeret.

Gennem CHIP kan Region Hovedstadens hospitaler og virksomheder indgå i samarbejde med studerende om at skabe innovative løsninger, der kan ændre måden, hvorpå vi ser på sundhedspleje. Samtidig giver CHIP studerende mulighed for at blive en del af denne forandringsproces og bidrage med deres friske perspektiver. På denne måde skaber CHIP et netværk, hvor idéer kan udfolde sig og skabe anderledes resultater.

Kontakt jeres lokale CHIP-repræsentant

I kan bruge CHIP, når I ønsker få de studerendes innovative blik på jeres tværfaglige problem eller udfordring. Med CHIP er der nemlig skabt en samarbejdsstruktur, der gør det nemmere at samarbejde på tværs af afdelinger og fag i innovationssamarbejdet med de studerende.

Hvis I arbejder på et af de 8 hospitaler eller virksomheder, der allerede er en del af CHIP, har I mulighed for at skabe forandring og gøre en forskel i sundhedssektoren.

Kontakt jeres lokale CHIP-repræsentant, og hør mere om, hvordan I kommer i gang. Det kan fx være I vil kickstarte et nyt projekt eller finde inspiration til et allerede igangværende projekt.

”Det er afgørende, at vi bliver bedre til at samarbejde på tværs af både centre, virksomheder og hospitaler i regionen, da det hjælper os med at få øje på, hvor det er oplagt, at vi trækker i samme retning. Og det er netop et af hovedformålene bag CHIP: At vi sammen identificerer de behov, der udfordrer os mest og hjælper hinanden med at udvikle de rette løsninger”

Charlotte Hess, Enhedschef for Uddannelse i CHRU

Partnere i CHIP

 • Amager og Hvidovre Hospital
 • Apoteket
 • Bispebjerg og Frederiksberg Hospital
 • Bornholms Hospital
 • Den Sociale Virksomhed
 • Herlev og Gentofte Hospital
 • Psykiatrien
 • Rigshospitalet og Glostrup

Find din lokale CHIP’er

Ditte Thøgersen

Innovationskonsulent, ph.d.

ditte.thoegersen @regionh.dk

Rigshospitalet og Glostrup Hospital

Er du usikker på hvilken samarbejdsform der er den rette?

Vil du indgå i et samarbejde med studerende gennem Copenhagen Health Innovation, har du to muligheder.
Har du allerede en beskrivelse af din udfodring kan du indsende en projektcase via vores formular. Savner du hjælp til at konkretisere din udfordring og beskrive dens omfang kan du kontakte din lokale CHIP-repræsentant.
I oversigten forneden kan du navigere i brugbare links. Under oversigten finder du desuden en oversigt over alle CHIP-repræsentanter.
1

Find din lokale CHIP’er

2

Gå til onlineformular

3

Gå til projektcase-katalog

4

Hør fortællinger fra andre samarbejder

5

Sådan beskriver du din projektcase

6

Hvad er et uddannelsessamarbejde?

Se konkrete resultater af CHI’s uddannelsessamarbejder