• Få nye øjne på jeres udfordringer

  I en hverdag, hvor der sjældent er tid til madpakken, står ord som innovation, nytænkning og perspektiv næppe øverst på to do-listen. Men hvad gør I så, når I har brug for forandring? Med Copenhagen Health Innovation kan I få en gruppe skarpe studerende til at se med nye øjne på de udfordringer, I selv har identificeret.

 • Få nye øjne på jeres udfordringer

  I en hverdag, hvor der sjældent er tid til madpakken, står ord som innovation, nytænkning og perspektiv næppe øverst på to do-listen. Men hvad gør I så, når I har brug for forandring? Med Copenhagen Health Innovation kan I få en gruppe skarpe studerende til at se med nye øjne på de udfordringer, I selv har identificeret.

Stil en projektcase – og få sat sunde spørgsmålstegn ved jeres selvfølgeligheder

Hånden på hjertet – er der noget i din arbejdshverdag, som du og dine kolleger kunne bruge et nyt, iderigt perspektiv på? En udfordring, som I godt ved trænger til nytænkning, men som I mangler overskud og tid til at tage jer af?

Så kan I få kvalificeret, værdifuld, inspirerende og ikke mindst gratis hjælp fra fremtidens arbejdsstyrke – som projektcase under Copenhagen Health Innovation.

Som det, vi kalder projektcasegiver får I nemlig mulighed for at invitere en flok studerende fra højrelevante uddannelser ind i jeres praksis, hvor de skal arbejde med en eller flere udfordringer. Udfordringer, I selv har mulighed for at identificere og definere.

Styr udenom jeres ‘blind spots’

Vores erfaring fra de mange sundhedsprofessionelle, vi allerede samarbejder med er, at der i praksis eksisterer en del ‘blind spots’ – områder, hvor dygtige sundhedsprofessionelle har svært ved at se ud over det, de plejer at gøre. Mange arbejdsdage tilbragt i de samme rammer, omgivet af de samme mennesker, betyder, at vi også ser udfordringer – og løsninger – på samme måde.

Med en gruppe studerende til at dykke ned i en specifik udfordring bliver der sat sunde spørgsmålstegn ved de fremgangsmåder, I måske ser som selvfølgelige.

Nogle gange kommer der studerende med helt andre faglige kompetencer, end I selv har, andre gange anskuer de studerende problematikkerne fra et nyt, uventet udgangspunkt eller lægger fokus et andet sted. Resultatet er ofte overraskende og med potentiale til at rykke jeres praksis, så I bliver inspireret og får øje på nye muligheder.

4 fordele for arbejdspladsen

 • Mulighed for at få friske øjne på jeres daglige udfordringer.
 • Gratis input og inspiration udefra til at gøre tingene på en ny måde.
 • Konkrete planer eller produkter, der letter jeres arbejde.
 • Igangsætning af sunde interne debatter.

Kontakt en innovationskonsulent

Vil du vide mere om, hvordan I bliver projektcasegiver, og hvad I skal bidrage med? Tag fat i CHI i dag og kom i gang.
Koloskopi

Det får du med CHI

 • Adgang til gratis innovationsarbejde
 • Inspiration til, hvordan I kan få det bedste ud af samarbejdet
 • Rådgivning og vejledning
 • Adgang til CHI’s værktøjskasse
 • Medlemskab af NSU-netværket

Sådan gør vi det nemt for dig

Med os på sidelinjen bliver det nemt for jer at åbne døren for de nye, innovative ideer – i form af studerende, der kommer med friske øjne og et nyt perspektiv på jeres udfordringer.

Frem mod hver semesterstart fastlægger Copenhagen Health Innovation et tema for de kommende projektcases og præsenterer alle indkomne projektcases her på sitet. Det giver underviserne på de højrelevante uddannelser adgang til at se de spændende muligheder for uddannelsessamarbejder.

Vi har udviklet en skabelon, der forenkler jeres arbejde med at beskrive udfordringen i projektcasen samt afstemme forventninger til uddannelsessamarbejdet og hinandens bidrag til processen. Og vi står klar med rådgivning, hvis I har brug for hjælp til at præcisere eller formulere jeres udfordring.

Din adgang til et værdifuldt netværk

Du kan også melde dig ind i vores stærke og værdifulde netværk for sundhedsprofessionelle og undervisere – NSU.

Her kan du udbygge dit eget netværk blandt andre sundhedsprofessionelle og undervisere fra højrelevante uddannelsesinstitutioner, og samtidig bliver du inspireret til, hvordan du kan bruge Copenhagen Health Innovation til at gentænke jeres måde at gøre tingene på og få innovative bud på nye løsningsmuligheder, der kan forbedre jeres arbejdsdag og gavne patienterne.

Kickstart en god projektcasebeskrivelse

Med vores skabelon er du allerede godt på vej til en beskrivelse af jeres projektcase, der vækker de studerendes interesse og gør jer til en attraktiv samarbejdspartner.

Download vores tjekliste for opstart af samarbejdet

Dit nye netværk blandt sundhedsuddannelserne

Som sundhedsprofessionel i en travl hverdag er det uvurderligt at kunne trække på erfaringer fra kolleger i branchen. Med NSU – CHI’s stærke netværk for sundhedsprofessionelle og undervisere – kan du samtidig udvide dit netværk blandt kolleger på tværs af regionens hospitaler samt undervisere og forskere på hovedstadens højrelevante uddannelser.

Som projektcasegiver er der nok at tage sig til; internt skal organisationen være med på ideen, I skal allokere tid til projektet, koordinere med undervisere og studerende og følge projektet til dørs med efterfølgende videndeling med kollegerne. Og så skal I selvfølgelig også tage jer af borgere og patienter i jeres praksis.

Med CHI på sidelinjen står du aldrig alene med det hele – for udover vores erfarne konsulenter har du nemlig også mulighed for at melde dig ind i NSU. Det er et stærkt og værdifuldt netværk, der består af sundhedsprofessionelle fra både det offentlige og private samt undervisere fra højrelevante uddannelsesinstitutioner.

Du bliver inviteret til netværksmøder, der skaber et frugtbart og fortroligt rum til erfaringsudveksling, og hvor du får masser af inspiration til, hvordan du kan bruge vores uddannelsessamarbejde til at hente værdifuld innovation og inspiration til din praksis og organisation.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Når du tilmelder dig NSU accepterer du samtidig at Copenhagen Health Innovation vil bruge de oplysninger, du giver på denne formular, til at være i kontakt med dig i forbindelse med opdateringer og nyheder.

Du kan til enhver tid ændre mening ved at klikke på afmeldingslinket i bunden af en e-mail, du modtager fra os, eller ved at kontakte os på . Vi behandler dine oplysninger med respekt. For mere information se vores privatlivspolitik.

Se hvordan andre sundhedsprofessionelle har fået ideer til nye, spændende løsninger på deres udfordringer.

Tjek vores indbliksartikler ud og læs, hvordan andre sundhedsprofessionelle har brugt CHI’s uddannelsessamarbejder til at udvikle nyt og skabe værdi til deres hjørne af sundhedssektoren. Måske bliver du inspireret til at invitere en flok studerende indenfor, så de kan se med friske øjne på nogle af de udfordringer, I ikke selv får gjort noget ved i dagligdagen.

Studerende på sociologi udvikler workshop til Rigshospitalets servicemedarbejdere
Studerende på sociologi udvikler workshop til Rigshospitalets servicemedarbejdere
I et samarbejde med Rigshospitalet har studerende på sociologi fundet løsninger, der skal bruges til at forbedre det fysiske arbejdsmiljø for ansatte hos Rigshospitalets Servicecenter.

LÆS MERE
NSU: Dorte Njor-Larsen laver oplæg
Fra 12 til 200: praktiske erfaringer med at skalere et innovationsforløb
Hvordan gør man 16 tandplejefaglige undervisere klar til at undervise 200 studerende i innovation? Det kræver god forberedelse viser erfaring fra Skolen for Klinikassistenter og Tandplejere.

LÆS MERE
Studerende pitcher
Innovation brugt som samarbejdsværktøj i undervisningen
300 studerende på KP har igennem syv uger udviklet nye løsninger til blandt andet mennesker med kræft og imponeret praksis med deres store fokus på patienten. Innovationsundervisningen har givet ekstra motivation for de studerende.

LÆS MERE