Del din udfordring med os

Er du ansat i sundhedssektoren og har en eller flere konkrete udfordringer, du godt kunne bruge friske øjne og et nyt perspektiv på? Så meld din projektcase ind til os.

På den måde kan undervisere fra regionens deltagende uddannelsesinstitutioner se de mange spændende muligheder, der er for at arbejde med virkelighedens sundhedsudfordringer – og vi har mulighed for at matche jer med den rette underviser.

Når du udfylder formularen her under, tager vi kontakt til dig, så vi kan finde de rette studerende til jeres organisation og få sat gang i processen med at etablere et godt samarbejde.

Overlæge Henrik Thiesen om værdien i case-arbejdet

Hvis denne video ikke vises, skyldes det at du har takket nej til cookies.
Klik her for at ændre dit samtykke.

Ønsker du hjælp fra CHIs innovationskonsulenter

Nina Brocks

Nina Riis

Hvis du står med en problemstilling du gerne vil invitere studerende indenfor til, kan du skrive din egen projektcase i formularen til venstre. Eller du har mulighed for at aftale et projektcaseinterview, hvor vi lave en projektcase-video ud fra spørgsmål tilsendt til dig af CHI. Hvis du foretrækker det, kan vi også tage et indledende møde, hvor vi taler igennem, hvordan vi bedst sætter din problemstilling i spil.

Kontakt CHI.

Sådan beskriver I jeres projektcase

Det er en supergod ide at I allerede nu udarbejder en projektcasebeskrivelse, som de studerende kan tage udgangspunkt i. Det er jeres mulighed for at kvalificere jeres udfordring og blive endnu mere attraktive at samarbejde med for de studerende. Her guider vi jer til de væsentligste punkter.