Copenhagen Health Innovations netværksledelse

Jeg har arbejdet med sundheds- og velfærdsinnovation siden 2008 i både det private og offentlige. Sundhedssektoren er et udfordrende og inspirerende felt at få lov at arbejde med, for der er sjældent noget, der er enkelt. Jeg trives med komplekse problemer og i komplekse organisationer, der forandrer sig, og uanset hvad der er på spil, arbejder jeg altid med særligt fokus på brugeren.

I Copenhagen Health Innovation… skaber jeg gode og værdiskabende samarbejder mellem sundhedssektor og uddannelsessektor. Jeg har særligt fokus på klinikken og alle de fantastiske medarbejdere.

Jeg kan hjælpe dig med… at få sat dine udfordringer i spil, så du ender med den rigtige løsning, der samtidig udfordrer vanetænkning og begrebet ‘plejer’.

Det bedste ved min arbejdsdag er… når jeg hører fra dem vi samarbejder med, at samarbejdet gør deres arbejde med sundhedsfremme og livskvalitet for patienter og borgere bedre og lettere.

Siden 2009 har jeg arbejdet i krydsfeltet mellem uddannelse og innovation på Københavns Universitet og nu i Region Hovedstaden via Copenhagen Health Innovation. Jeg er uddannet cand.mag fra Århus Universitet og startede mit eget firma med en studiekammerat, mens jeg læste, og har altid været optaget af, hvordan man får realiseret de gode idéer.

I Copenhagen Health Innovation… skaber jeg gode og værdiskabende samarbejder mellem sundhedssektor og uddannelsessektor. Jeg har særligt fokus på vores uddannelsespartnere, forskerne og underviserne.

Jeg kan hjælpe dig med… at koble din praksis eller undervisning med de rette mennesker i sundhedssektoren. Jeg udtænker, designer og gennemfører forløb og workshops med fokus på innovation.

Det bedste ved min arbejdsdag er… når den gensidige læring er i hovedsædet og treenigheden mellem underviseren, de studerende og den sundhedsprofessionelle går op.