Privatlivspolitik – website og nyhedsbrev

Vi passer godt på dine data. Se hvordan her.  (Politik opdateret december 2018) 

Behandling og opbevaring

CHIs retningslinjer for privatliv følger europæisk lovgivning.

Det betyder, at vi kun indsamler personlige oplysninger med dit eksplicitte samtykke. Enhver form for personlig information, som du vælger at dele med os, vil blive behandlet og beskyttet og vil ikke blive offentliggjort uden dit samtykke.

Vi anvender Google Analytics som et værktøj til at analysere, hvordan vores website bliver brugt af brugerne. Det betyder, at vi indsamler standard log-informationer og anonymiserede data om brugernes adfærd. Disse oplysninger sendes til Google til at analysere og lave statistik på brugen af websitet. Se alt om vores brug af cookies her.

De personlige informationer, vi indsamler i formularer og eventtilmeldinger, opbevares i vores WordPress CMS. Vi indsamler og opbevarer ingen personfølsomme oplysninger eller data i vores systemer.

Vores nyhedsbrev sendes ud via MailChimp, som vi har en Customer EU Data Processing aftale med, der sikrer fortrolighed og sikkerhed i behandlingen af data, der lever op til europæisk lovgivning.

Videregivelse af oplysninger

Oplysningerne vil ikke blive videregivet til andre uden du bliver informeret herom.

Det betyder at hvis vi deler din information med en betroet tredjepart, gør vi opmærksom på det, når vi indsamler informationen. Før du indsender personlig information via formularer på vores website, vil du blive bedt om samtykke til, at informationerne kan blive delt med den/de tredjepart(er), der er anført i formularen.

De betroede tredjeparter, vi samarbejder med, lever alle op til europæisk lovgivning i forbindelse med behandling af persondata.

Billeder

Situationsbilleder kan offentliggøres uden samtykke i medfør af i persondataloven. CHI må offentliggøre situationsbilleder af fra arrangementer og events. Billederne kan offentliggøres på forskellige medieplatforme, som CHIs hjemmeside, Facebooksider og LinkedIn.

Framelding og retten til at blive glemt

Du kan til enhver tid framelde dig emails fra Copenhagen Health Innovation. I bunden af alle nyhedsbreve er der tydelig information om, hvordan du kan framelde dig.

Du kan når som helst rette henvendelse til Copenhagen Health Innovation med henblik på at få kopi af de oplysninger, som findes i vores systemer eller hvis du ønsker at få slettet disse oplysninger.

Ved at anvende dette website, giver du samtykke til vores websites privatlivspolitik. Den seneste udgave af vores privatlivspolitik vil altid være her.