Videogalleri: At designe en sundhedsløsning

Hele 21 grupper af i alt 77 designstuderende fra Det Kongelige Akademi, har i det forgange efterårssemester arbejdet med projektcases fra CHIs store casekatalog. I dette videogalleri kan du få et glimt af hvert samarbejde, og se hvordan fremtidens designere kan skabe værdi i sundhedssektoren.

Vil I have kvalificeret hjælp og inspiration fra fremtidens designere? Dette spørgsmål har en lang række afdelinger takket velvilligt ja til i anden halvdel af 2023.

Godt design er en stor ressource i arbejdet for en bedre sundhedssektor, trods designfagets vigtighed nemt kan overses i en travl klinisk hverdag! Filmfestivalen på Det Kongelige Akademi, er blevet en tilbagevende årlig begivenhed. Festivalen fungerer som kulmination på de studerendes samarbejder med klinikere.

21 grupper af i alt 77 designstuderende har været parret med klinikere fra en lang række hospitaler og virksomheder i Region Hovedstaden, og det  arbejdet med projektcases fra CHIs store casekatalog. Over et 6 ugers forløb har de studerende skulle sætte sig ind i klinikernes virkelighed, identificere en problemstilling, og udvikle et designfagligt løsningsforslag der skaber værdi i den enkelte afdeling.

De studerende har arbejdet indenfor fire designfaglige retninger:

  • Beklædning og Tekstil
  • Møbeldesign, Rum og Materialer
  • Visuelt Design og Interaktion

I videogalleriet forneden kan du se et udvalg af de studerendes designfaglige sundhedsløsninger

Videogalleri: De studerendes løsninger

Hvis videoerne ikke vises, skyldes det at du har takket nej til cookies. Klik her for at ændre dit samtykke.

Følg CHI på LinkedIn

Læs også:

Adrian og hans medstuderende gav gadelægerne fornyet selvtillid i deres arbejde med veteraner

Læs hele artiklen her.