CHIP: Copenhagen Health Innovations nye partnerskab

Vil du have hjælp fra innovative studerende til at løse udfordringer i den kliniske hverdag? CHIP er Copenhagen Health Innovations nye partnerskabsprogram, der gør det lettere for klinikere at indgå i uddannelsessamarbejder med studerende. Rygraden i partnerskabet er vores netværk af lokale CHIP-repræsentanter, der står klar til at guide dig frem til et frugtbart samarbejde og en skarp beskrivelse af din udfordring.

Er I kørt surt i den samme trummerum, virker jeres løsninger ikke på den lange bane, eller opstår der nye problemer, når I forsøger at løse udfordringer i hverdagen i klinikken?

Så få nye friske øjne på sagen. Studerende fra forskellige studieretninger på videregående uddannelser tænker kreativt og i andre baner, end I gør.

Copenhagen Health Innovation Partnerskab (CHIP) formidler kontakten mellem de studerende og jer som sundhedsfaglige og hjælper med at facilitere en god proces, så I alle får en værdifuld gevinst ud af samarbejdet

Følg CHI på LinkedIn

Kontakt jeres lokale repræsentant for at komme i gang

I kan bruge CHIP, når I ønsker få de studerendes innovative blik på jeres tværfaglige problem eller udfordring. Med CHIP er der nemlig skabt en samarbejdsstruktur, der gør det nemmere at samarbejde på tværs af afdelinger og fag i innovationssamarbejdet med de studerende.

Samarbejdet med studerende fra fx design og teknologisk antropologi har ført til spændende løsningsmuligheder, der ikke umiddelbart er indlysende i vores daglige praksis.

Stine Fausing, sygeplejerske, Karkirurgisk Klinik, Rigshospitalet efter projekt ”Patientinformation – forklar det med animation”.

Hvis I arbejder på et af de 8 hospitaler eller virksomheder, der allerede er en del af CHIP, har I mulighed for at skabe forandring og gøre en forskel i sundhedssektoren.

Kontakt jeres lokale CHIP-repræsentant, og hør mere om, hvordan I kommer i gang. Det kan fx være I vil kickstarte et nyt projekt eller finde inspiration til et allerede igangværende projekt.

Et netværk hvor ideer kan udfolde sig

I CHIP arbejder vi ud fra værdier om samarbejde, dialog og udvikling inden for sundhedssektoren. Den centrale opgave i CHIP er at formidle og facilitere samarbejdet mellem studerende og sundhedsvæsenet.

Gennem CHIP kan Region Hovedstadens hospitaler og virksomheder indgå i samarbejde med studerende om at skabe innovative løsninger, der kan ændre måden, hvorpå vi ser på sundhedspleje.

Hospitaler og virksomheder i CHIP

Amager og Hvidovre Hospital

Apoteket

Bispebjerg og Frederiksberg Hospital

Bornholms Hospital

Den Sociale Virksomhed

Herlev og Gentofte Hospital

Psykiatrien

Rigshospitalet

Samtidig giver CHIP studerende mulighed for at blive en del af denne forandringsproces og bidrage med deres friske perspektiver. På denne måde skaber CHIP et netværk, hvor idéer kan udfolde sig og skabe anderledes resultater.

Læs mere om CHIP og find din lokale CHIP’er

Innovations- og uddannelsessamarbejde er også en fordel for de studerende

De studerende får også en gevinst ved at samarbejde med jer. Gennem innovations- og uddannelsessamarbejde får de studerende mulighed for at deltage i virkelige projekter og udfordringer inden for sundhedssektoren. Dette ikke blot styrker deres faglige kompetencer, men bringer også friske perspektiver og idéer til bordet, der kan være med til at forme fremtidens sundhedsløsninger.

Læs også:

“Designstuderende var en kærkommen forstyrrelse
på Hvidovre Hospital

Læs hele artiklen her.