Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

ONLINE KICK-OFF: Samarbejdet i sundhedssektoren – CHIs tema for efterårssemestret

8. september 2021 kl. 13:00 - 15:00

- Gratis

Samarbejdet i sundhedssektoren er kendetegnet ved mange aktører på mange niveauer. Det er et komplekst felt, som nogle gange handler om meget konkrete forhold, og andre gange er en mere abstrakt størrelse.

I efterårssemestret 2021 stiller CHI derfor på skarpt dette tema, som toneangivende i alle hjørner af sundhedssektoren – og d. 8. september inviteres studerende, sundhedsprofessionelle og andre interesserede til online-kick-off for efterårssemestrets tema, hvor eksperter og praktikere, der tumler med problematikken på daglig basis, fortæller om deres erfaring og arbejde.

CHI’s uddannelsessamarbejder mellem sundhedsprofessionelle og studerende fra KADK, ITU, KP, KU, Diakonissen og AAU kommer i efteråret til at handle om at finde nye, innovative og måske tværfaglige løsninger på nogle af de samarbejdsudfordringer, der hersker i sektoren.

De emner, der skal arbejdes med, er:

  • Overgange og tværprofessionelt samarbejde
  • De fysiske rammer
  • Digitale og teknologiske løsninger

Vi får en indflyvning til Samarbejdet i sundhedssektoren v/Brian Holch Kristensen som er Innovationschef på Bispebjerg Hospital

Til hver af de tre tematikker her vi en oplægsholder Hilde Schroll Jespersen, som er projektleder for brugerinddragelse og kunst på Nyt hospital Bispebjerg vil fortælle om, hvordan de arbejder med at udvikle de optimale fysiske rammer for både patienter, pårørende og personale.

Derudover vil forsker, filosof og specialkonsulent Marlene Dyrløv v. CAMES i RegionH fortælle om sin forskning med fokus på vigtigheden af samarbejde i overgange, især i de tværprofessionelle ift. patientsikkerhed.

Søren Zachariassen, som er sektionschef for It-arkitektur hos CIMT (Center for IT og MedicoTeknologi) giver et indblik i tendenser, kompleksitet og vigtigheden af teknologiske løsninger i sundhedssektoren.

Efter oplæggene vil der være mulighed for at stille spørgsmål til ekspertpanelet bl.a. bestående af:

Marlene Dyrløv,  forsker, filosof og specialkonsulent v. CAMES i RegionH

Charlotte Hess, Chef for uddannelsesenheden i Center for HR og Uddannelse i RegionH

Hilde Schroll Jespersen, Projektleder for brugerinddragelse og kunst, Nyt hospital Bispebjerg

Dyk ned i de cases, som studerende og sundhedsprofessionelle skal arbejde med, her

* Deltagelse er åbent for alle interesserede, og kræver kun tilmelding med navn og email-adresse via. feltet nedenfor.

Deltager

Billetter er ikke tilgængelige, da denne begivenhed er overskredet.

Detaljer

Dato:
8. september 2021
Tidspunkt:
13:00 - 15:00
Pris:
Gratis

Arrangør

CHI