Monitoreringsprojekt
I Danmark opføres alle nye sygehuse med ensengsstuer. Konceptet indebærer mange fordele, såsom minimeret risiko for infektioner og mere privatliv, men det skaber også udfordringer. De større afstande mellem patienterne gør, at personalet skal gå flere skridt, og det bliver mere tidskrævende for en sygeplejerske at skabe sig et validt overblik over afdelingens patienter, da han/hun ikke længere kan nøjes med at kaste et blik ind på én flersengsstue.
Formålet med monitoreringsprojektet er derfor at sikre sammenhæng i sygeplejerskers arbejdsgange på afdelinger med ensengsstuer og at skabe tryghed over afstand.
Projektet er udsendt som et innovationspartnerskabsudbud. Det betyder, at klinikere har defineret “behovet for sammenhængskraft”, hvorefter behovet er udsendt til markedet. I efteråret 2024 starter en co-creation periode, hvor klinikere fra Hvidovre Hospital og Bispebjerg Hospital i løbet af 18 måneder skal samudvikle en løsning med en udvalgt partner (privat firma). Det vil være denne udviklingsperiode, som de studerende vil få lov til at følge og give deres inputs til. Da sygeplejerskerne skal være trygge over afstand, er det essentielt at sygeplejerskerne på en letforståelig og overskuelig måde kan opnå et hurtigt og validt overblik over patienterne. Hvordan gør vi det?
Partnere
Kontakt
Brian Holch Kristensen
Innovationschef
Fakta
Projektet er udsendt som et innovationspartnerskabsudbud. Det betyder, at klinikere har defineret “behovet for sammenhængskraft”, hvorefter behovet er udsendt til markedet. I efteråret 2024 starter en co-creation periode, hvor klinikere fra Hvidovre Hospital og Bispebjerg Hospital i løbet af 18 måneder skal samudvikle en løsning med en udvalgt partner (privat firma). Det vil være denne udviklingsperiode, som de studerende vil få lov til at følge og give deres inputs til.
Output
- Rapport
- Mundtlig præsentation
- Idékatalog
- Prototype