Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Vidensopsamlingsseminar: Innovationskompetence i klinikken og fremtidens organisering

23. januar kl. 13:30 - 15:00

Tilmeld dig ved at trykke her.

Formål med seminaret: 
Høste viden fra sociologistuderendes arbejde i efteråret 2023 m. henholdsvis fokus på ”Innovationskompetence i klinikken” og ”Fremtidens organisering” + skabelse af konturerne for et pilotprojekt.

Tilmelding og framelding
Tilmeld dig via dette link.
Hvis du ikke kan deltage alligevel, framelder du dig ved at skrive en mail til 

Der er plads til max. 40 deltagere.

Baggrund
Det sundhedsfaglige personale repræsenterer den største ressource og viden i udviklings- og innovationsarbejdet på hospitalerne, men der er hverken tid eller penge til at tage klinikerne ud af det daglige arbejde i klinikken og sende dem på kurser, programmer eller andre innovationsfremmende initiativer.

Og måske er det heller ikke længere den rigtige vej at gå?

Hvordan kan udviklingen af innovationskompetencer og tværfagligt samarbejde i klinikken understøttes uden at det går ud over den daglige drift og den gode behandling af patienter?

Ovenstående problemstilling blev stillet af Afdeling for Karkirurgi på Rigshospitalet og Copenhagen Health Innovation v. Center for HR og Uddannelse i Region Hovedstaden til grupper af sociologi-studerende i forbindelse med kurset ”Sociologisk innovation” i efterårssemestret 2023. De studerende har siden arbejdet intenst med problemstillingen via feltstudier, interviews, fokusgrupper, observationer og analyser, og vil på dette seminar fremlægge deres væsentligste findings til videre drøftelse og udvikling blandt seminarets deltagere.

Detaljer
Dato: 23. januar 2024
Tidspunkt: 13.30-15.00
Pris: Gratis
Sted
Auditorium 1+2 på 11.sal, afsnit 2112, Rigshospitalet
Blegdamsvej 9

Detaljer

Dato:
23. januar
Tidspunkt:
13:30 - 15:00

Sted

Auditorium 1+2 på 11.sal, afsnit 2112, Rigshospitalet
Blegdamsvej 9
København, 2100 Danmark