skip to Main Content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

COVID-19: Fysisk kick-off

3. september kl. 13:00 - 15:00

Gratis

KICK-OFF på COVID-19

Torsdag d. 3. september fra 13-15.00 inviterer Copenhagen Health Innovation undervisere, studerende og sundhedsprofessionelle til en kick-off-event med fokus på COVID-19. Arrangementet bliver begyndelsen på flere uddannelsessamarbejder mellem studerende og sundhedssektoren, hvor studerende vil dykke ned i de behov og udfordringer, der er opstået under corona-krisen.

Til eventen møder du blandt andet:

Kristian Lauta, katastroforsker, professor og prodekan på Det juridiske fakultet på KU: Hvad kan vi bruge kriser til og hvad kan vi lære fremadrettet?

Gustav From, overlæge på Bispebjerg Hospital: Hvordan kan vi bruge teknologien og hvordan arbejder vi intelligent med differentierede standardiseringer?

Nina Sørensen, læge og PhD-studerende fra forskningsenheden Psykiatrisk Center København: Mental sundhed i en krisetid (TBC)

 

Udfordringerne, der vil blive præsenteret, kredser om følgende temaer:

  • Krise, kommunikation og kommandoveje:

Coronakrisen har krævet massive omstillinger for hele samfundet. Dette tema handler om de problemer krisen har udløst, hvordan man har arbejdet med løsninger – og hvilke udfordringer vi fortsat står overfor.

  • Ændring arbejdsgange og nye roller:

Præsentation af case med fokus ændring af arbejdsgange og tværprofessionelt samarbejde under corona-krisen. Hvordan fastholdes eksempelvis det nye samarbejde på tværs, der har betydet så meget for den hurtige opgaveløsning?

  • Ny teknologi, tests og værnemidler:

Corona-krisen har udløst et behov for hurtigt at ibrugtage nye teknologiske løsninger, udvikle af tests og sikring og produktion af værnemidler. Hvordan sikrer vi, at vi har adgang til disse løsninger i fremtiden – og er det de rigtige løsninger, der er blevet identificeret og udviklet?

  • Tryghed og mental sundhed:

Corona-krisen har gjort, at vi er blevet mere opmærksomme på mental sundhed både hos den enkelte borger, der nu skal leve mere isoleret, hos patienten og hos den sundhedsprofessionelle. Hvilke billeder har tegnet sig under corona-krisen, og hvordan tager vi os bedst muligt af hinanden og psykisk sårbare under lignende kriser i fremtiden?

Du kan også tilmelde dig eventen online, hvor vi live-streamer fra Mærsk Tårnet:

COVID-19 kick-off online

TILMELDING

83 ud af 100 pladser tilbage Tilmelding: Kick-off 3. september

Udfyld venligst alle krævede felter

Send bekræftelse til:

Detaljer

Dato:
3. september
Tidspunkt:
13:00 - 15:00
Pris:
Gratis

Arrangør

Copenhagen Health Innovation
Hjemmeside:
copenhagenhealthinnovation.dk

Sted

Mærsk Tårnet, 15. sal, Foredragssalen
Blegdamsvej 3b
København N, 2200 Danmark
+ Google Map

Tilbagevendende begivenheder

CHI-morgen

CHI morgen

Bliv inspireret til arbejdet med sundhedsinnovation gennem vores netværksarrangementer CHI Morgen. Her samler vi repræsentanter fra CHIs partnere og andre interesserede til inspirerende oplæg, workshops og diskussioner fire gange årligt.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret om kommende arrangementer og nyheder fra Copenhagen Health Innovation.