skip to Main Content

Vind Jonathan Løws Gurubogen (Konkurrencen er slut)

Christian-Bason-artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en eksklusiv artikel fra Gurubogen. Samtidig deltager du i konkurrencen om et lydbogseksemplar af hele Gurubogen.
OBS: KONKURRENCEN ER SLUT OG VINDEREN ER FUNDET.

CHI har fået en unik mulighed for at dele en artikel fra Gurubogen og udlodde et eksemplar af bogen til vores netværk. I Gurubogen har 100 af verdens førende iværksættere og ledere ordet. De skriver jordnært og uhøjtideligt om innovation, iværksætteri og autentisk ledelse.

Modtag artikel af Christian Bason

Artiklen vi deler er skrevet af Christian Bason, tidligere chef for innovationsenheden MindLab og i dag CEO for Dansk Design Center:

Uden nysgerrighed dør innovationen – Barriererne for innovation står i kø i de fleste organisationer. Men den måske vigtigste – og ofte oversete – forudsætning for at igangsætte og skabe innovation er nysgerrighed.

Tilmeld dig nyhedsbrev

For at modtage artiklen og deltage i lodtrækningen om en lydbog af Gurubogen skal du blot tilmelde dig vores nyhedsbrev, så deltager du automatisk. Artiklen modtager du straks i bekræftelsesmailen.

CHIs nyhedsbrev vil give dig nyheder, inspiration og relevante events inden for sundhedsinnovation 1-2 gange om måneden.

Gurubogen

Om Gurubogen

I GURUBOGEN har 100 af verdens førende iværksættere og ledere ordet. De skriver jordnært og uhøjtideligt om innovation, iværksætteri og autentisk ledelse.

Du kan læse meget mere om bogen og bestille den via www.gurubogen.dk.

Glæd dig til at blive inspireret igennem 100 artikler skrevet af Airbnb-stifter Brian Chesky, Årets Leder i 2014 lakrids-mageren Johan Bülow, Nobelprismodtager Daniel Kahneman, kvinden bag Endomondo Mette Lykke, restaurant Noma’s direktør Peter Kreiner, ledelsesguruerne Otto Scharmer og Robin Sharma og mange, mange flere.

GURUBOGEN er redigeret og sat sammen af serie-iværksætter, foredragsholder og innovationsrådgiver Jonathan Løw. Bogens bidragsydere er hans samarbejdspartnere, bekendte og mennesker, der har inspireret ham. Nogle med simple praktiske råd og andre med deres evne til at vende op og ned på fasttømrede forestillinger.

www.gurubogen.dk

Den Europæiske Socialfond