skip to Main Content

Studiejob: CHI søger studentermedhjælp til digital kommunikation

CHI søger studentermedhjælp til kommunikation

Som studentermedhjælp hos Copenhagen Health Innovation vil du blive en del af en dynamisk enhed, der arbejder for at styrke studerendes kompetencer inden for sundhedsinnovation og entreprenørskab.

Jobbet

Du skal støtte CHIs kommunikationskonsulent med digital kommunikation, med særligt fokus på:

  • Website opdateringer af CHIs hovedsite og vores samarbejdswebsite Cobox. Opgaverne inkluderer: oprette nyheder og events, oploade cases og kurser, versionere Cobox til engelsk
  • Oprette månedlige nyhedsbreve
  • Assistere med kommunikation af Health Innovators, der er CHIs inkubatorforløb for studerende

Stillingen er på 10-15 timer/ugen og er tidsbegrænset fra ca. 1. april til 31. december 2019. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt af en studerende inden for kommunikation, IT, digitalt design eller andre relevante uddannelser.

Løn- og ansættelsesvilkår

i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK/Stat), med indplacering som studerende-HK. Den studerende vil blive lønindplaceret på baggrund af tidligere ansættelser.

Interesseret?

Send en kort ansøgning, hvor du beskriver, hvordan du er kvalificeret til stillingen, til  kommunikationskonsulent Mette Løgeskov Lund. .

Deadline for ansøgning: 24. marts 2019.

Spørgsmål? Kontakt Mette Løgeskov Lund på 3533 4935 /