• Bacheloropgave og speciale

    Er du studerende, der skal til at skrive bachelor eller kandidatopgave/speciale, og har du interesse for at arbejde med et emne indenfor sundhedssektoren, så udfyld formularen nedenfor, og så vil vi forsøge om vi kan hjælpe til en god kontakt med relevans indenfor din fag-interesse. Der er også mulighed for samarbejde om semesterprojekt

  • Vejen til det gode samarbejde

    Et succesfuldt samarbejde er ofte resultatet af et godt forarbejde mellem underviser, studerende og sundhedsprofessionelle. Få lavet en aftale om det kommende projekt, hvor I bliver enige om jeres gensidige forventninger, sætter tydelige rammer for jeres arbejde og fastlægger jeres målsætning. På den måde ved I alle, hvad I går ind til.

Hvis du ønsker at skrive speciale eller Bachelor opgave om en udfordring  i sundhedssektoren er du velkommen til at lade dig inspirere af de projektcases der findes i vores katalog.

Det er ikke sikkert at der er timing med dit forløb og klinikkens tid, så der er ingen garantier. Vi har dog i CHI mulighed for at hjælpe med at skabe kontakt til relevante værter for din BA eller SP projekt.

Ønsker du dette, skal du udfylde skabelon der findes på denne side. Når du udfylder formularen herunder, tager vi kontakt til dig, så vi kan finde det rette problemfelt for dit kommende arbejde og få sat gang i processen med at etablere et godt samarbejde. Jo bedre du beskriver din faglige interesse, jo bedre kan vi finde gode matches til dig i form af projektcases. Vi ser frem til at høre fra dig!

Du finder formularen som download i panelet til højre eller til udfyldelse nederst på denne side.

I formularen skal du oplyse:

  • Kontaktinformation
  • Uddannelse
  • Din interesse og motivation
  • Din afleverings format
  • Dine behov i samarbejde med case-stiller

Formalia omkring samarbejder med sundhedsprofessionelle