skip to Main Content

Kickstart din idé med Health Innovators

Har du en iværksætter i maven og en god idé til at løse en sundhedsudfordring? Så har du nu muligheden for at få kickstartet din idé med inkubatorforløbet Health Innovators. Ansøgningsfristen er 15. september.

Inkubatorforløbet Health Innovators er for studerende fra KU, CBS, DTU og Metropol, der arbejder med sundhedsinnovation. Health Innovators giver teams af studerende redskaber og dedikeret rådgivning af eksperter fra forsknings- og innovationsmiljøet til at kickstarte deres idé og tage den skridtet videre til forretningsplan og virksomhed.

I foråret deltog 15 studerende i fire teams i inkubatorforløbet, hvor de udviklede deres idéer inden for hjemmetest af kønssygdomme, droner til transport af vævsprøver, antibiotikaresistens og medicinske aborter. Og erfaringen fra grupperne viser, at det rykker noget at deltage.

Gode kontakter

”Om noget har vores erfaring vist, at det er de gode kontakter, man kan få via Health Innovators,” siger Frederik fra teamet MEDrone. Teamet deltog i Health Innovators i foråret og fik derigennem kontakt til et hospital, som kunne bruge deres droneteknologi til at transportere vævsprøver.

Få sat skub i idéen

Teamet DiagNovus har brugt forløbet til at sikre fremdrift i deres idé:

”Health Innovators får sat gang i tingene, skub i projektet. Og så er det nogle dygtige og gode mentorer, som hjælper én fremad og støtter den idé. Og så giver det en rigtig god viden og mange kontakter inden for det her område,” siger Jannik fra diagNovus.

Motiverende forløb

Det samme gælder teamet Tech4Health:

”Hvis det ikke havde været for Health Innovators, havde vi ikke stået med et næsten færdigudviklet produkt i dag. Vi fik en masse motivation ud af det og en masse gode råd, som gjorde det lettere at komme til målet,” siger Amani fra Tech4Health.

Har du en god idé til sundhedsinnovation?

Studerende med en god idé kan ansøge om optagelse i Health Innovators nu og frem til 15. september. Tværfaglige teams prioriteres, så hvis du mangler teammedlemmer med en anden faglighed, så kan finde dem i matchmakinggruppen på Facebook.

Se mere om Health Innovators

Aktiviteten er en del af CHI-VEST, der er finansieret af:

greater-copenhagen
region-hovedstaden
den-europaeiske-union
vaekstforum
Den Europæiske Socialfond