skip to Main Content

Jobopslag: Praktikant til udvikling af konference

Paneldebat om fremtidens kompetencer - Sundhedsinnovation i fællesskab 2018

Er du en talentfuld eventmager og kommunikatør, og har du lyst til at være med til at skabe og afvikle en konference om sundhedsinnovation, så har vi den perfekte praktikplads til dig.

Copenhagen Health Innovation (CHI) er et strategisk partnerskab mellem CBS, DTU, Københavns Universitet, Københavns Professionshøjskole, Københavns Kommune og Region Hovedstaden, der skaber sundhedsinnovation gennem uddannelse og innovationsprojekter.

Vi er i gang med at udvikle en stor konference om sundhedsinnovation og uddannelse sammen med gode kræfter i Region Hovedstaden. Og her har vi brug for din hjælp.

Hvilke opgaver skal vi have hjælp til at løse?

Du får til opgave at hjælpe med at udvikle konferencen, som skal finde sted i november 2019. Dine primære opgaver bliver:

  • Hjælpe med at udvikle programmet for konferencen
  • Koordinere en innovationsbazar hvor projekter og virksomheder fremviser deres løsninger
  • Stå for tilmeldingssystemet og lave deltagerkommunikation
  • Diverse andre opgaver i forbindelse med konferencen

Hvad er de rette kvalifikationer?

Vi søger en bachelor- eller kandidatstuderende fra en videregående uddannelse med interesse for kommunikation, udvikling af events, sundhed og/eller innovation. Du skal være selvstændig, kreativ og have interesse for at løse større komplekse opgaver og de mindre mere frie ad hoc-opgaver.

Hvad kan vi tilbyde dig?

En rigtig spændende og udfordrende praktikplads med stor selvstændighed og afvekslende opgaver. Vi er et mindre kontor med engagerede kolleger, der har en uformel og humoristisk omgangstone, og vi sætter pris på høj kvalitet i opgaveløsninger, stærk faglighed og dynamik i arbejdet. Som vores nye studiepraktikant vil du få de bedste muligheder for at skabe et godt netværk for dit fremtidige arbejdsliv. Forløbet giver dig desuden en bred erfaring med eventudvikling og kommunikation.

Vilkår for forløbet

Arbejdstiden kan variere fra uge til uge i forhold til dit studiekrav – men som udgangspunkt vil den ligge på min. 30 timer om ugen. Du har mulighed for at starte i praktik fra august/september 2019 i et semester og skal være i praktikforløbet under afvikling af konferencen i slutningen af oktober. Praktikforløbet er ulønnet.

Du vil som praktikant blive tilknyttet CHI sekretariatet. Vi er et mindre kontor bestående af en direktør, en kommunikationskonsulent, to projektkonsulenter og to studentermedhjælpere. Vi har kontor i Sund Vækst Husets charmerende lyse lokaler beliggende i De Gamles By i København N. CHI er organisatorisk forankret på Københavns Universitet, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet.

Vil du være en del af vores team?

Vi indkalder løbende kandidater til samtaler, så send din ansøgning med beskrivelse af dig selv og vedlæg gerne et CV og relevant dokumentation via KU’s jobportal (klik på ”Søg stillingen” nederst i opslaget). Din ansøgning skal sendes til os senest 4. august 2019.

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om studenterpraktik kan fås hos kommunikationskonsulent Mette Løgeskov Lund ved at sende en eller ringe på 35 33 49 35.

Ansøg nu