skip to Main Content

Gå fra idé til virksomhed med Health Innovators

Nu kan studerende ansøge om at deltage i Health Innovators – et helt nyt inkubator-program med fokus på sundhedsinnovation, der starter op 1. marts.

CHIs nystartede Health Innovators giver teams af studerende fra CBS, DTU, KU og Metropol mulighed for at arbejde intensivt med at videreudvikle deres egen idé i 13 uger. Programmet starter op 1. marts og tilbyder inspirerende oplæg, skræddersyet individuel rådgivning til hvert team, kontorpladser og meget mere. Alt sammen for at bringe hvert teams idé et skridt tættere på at blive til virkelighed.

”Ambitionen er, at hvert team er klar til at skabe en virksomhed når de er færdige med Health Innovators,” siger Nina Riis, innovationskonsulent i CHI, der er en af de drivende kræfter bag inkubator-programmet.

Fokus på sundhedsinnovation

Det unikke i Health Innovators er det dedikerede sundhedsfaglige fokus i hele programmet. Sundhedssektoren skaber nogle helt særlige forhold for innovation, hvor det er vigtigt med solid indsigt i systemet, de professionelle fællesskaber og de implementeringsudfordringer, der ofte gør sig gældende. Derfor sikrer Health Innovators, at hvert team får solid sundhedsfaglig forståelse for deres idé.

Teams på tværs prioriteres

Health Innovators ønsker især at understøtte teams, der arbejder tværprofessionelt. Derfor vil teams, der er sammensat af studerende fra flere uddannelsesinstitutioner blive prioriteret i udvælgelsen.

”Når man arbejder tværprofessionelt får man flere og nye perspektiver på en problemstilling. Det er med til at øge innovationshøjden og sikre, at man ikke blive hjemmeblind, altså at man kun ser på udfordringen ud fra ens egen faglighed. Så ved at lægge op til at danne teams på tværs af CBS, DTU, KU og Metropol giver vi de studerende endnu bedre mulighed for at lykkes med deres idé,” understreger Nina Riis.

Få hjælp til at finde et team

Det er dog ikke sikkert, at alle har kontakt til studerende på de andre uddannelsesinstitutioner, så derfor kan man få hjælp til at finde team-medlemmer gennem facebook-gruppen Matchmaking for Health Innovators 2017.

Læs mere om Health Innovators, optagelseskrav og ansøgning

Health Innovators er en del af CHI-VEST, der er finansieret af:

greater-copenhagen
region-hovedstaden
den-europaeiske-union
vaekstforum
Den Europæiske Socialfond