skip to Main Content

Første hold studerende har gennemført Health Innovators

Post Series: Health Innovators forår 2017

De fire teams, der netop har gennemført det første Health Innovators forløb, har gennemgået en kæmpe udvikling. Nogle er næsten i mål med en implementerbar løsning, mens andre har fået skærpet fokus i deres idé, som de vil arbejde videre med.

CHIs talentprogram Health Innovators har netop afsluttet det første forløb, hvor fire teams af studerende har fået mulighed for at videreudvikle deres sundhedsinnovative idé over 13 uger. Som finale fremlagde de fire teams den 31. maj deres løsninger og den proces, de har gennemgået i forløbet i Professionshøjskolen Metropols lyse rammer i Praksis og Innovationshuset.

“Det er fantastisk, at vi har de første fire teams igennem Health Innovators. Jeg er meget glad for, at vi har kunnet støtte op om udviklingen af deres ideer til at skabe nye sundhedsløsninger og ligesom resten af CHI ser jeg frem til fortsat at følge med og se om løsningerne kan blive til virkelighed og implementeres de kommende år,” siger direktør Anette Birck fra Copenhagen Health Innovation.

Du kan dykke længere ned i de fire teams udvikling og løsninger – se link øverst på siden.

Finale på Health Innovators

Aktiviteten er en del af CHI-VEST, der er finansieret af:

greater-copenhagen
region-hovedstaden
den-europaeiske-union
vaekstforum
Den Europæiske Socialfond