skip to Main Content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

CHI Morgen: Teknologier i sundhed – hør om selvmonitorering og hvordan det bruges til patientuddannelse

4. april kl. 8:30 - 10:00

Gratis
CHI morgen publikum

Teknologier i sundhed: Hør om selvmonitorering og hvordan det bruges til patientuddannelse

Når vi ser på teknologier i sundhed er selvmonitorering og deling af egne data et område i stigende udvikling. Borgere og patienters egne målinger af aktiviteter kan bruges aktivt til selvreflektion og som værktøj i dialogen med sundhedsprofessionelle. 

Sundhedsprofessionelle må i takt med denne udvikling sætte sig ind i og forholde sig til disse måleteknologier i et samfund, hvor øget digitalisering gør borgere til et datacentrum, der genererer, opsamler, modtager og videregiver store mængder af data.

Kom og få dine morgenvitaminer, når Martin Sølvkjær – redaktør og forfatter på udgivelsen Sundhedsteknologi i praksis går i dybden på begrebet selvmonitorering og Nicole Fronc Dumanski, som er bidragsyder til samme udgivelse og Implementeringsrådgiver på app’en Minvej fra Bridgeit, fortæller om, hvordan mobil sundhedsteknologi kombineres med personlig og meningsfuld patientuddannelse.

 

Om oplægsholderne

Martin Sølvkjær er uddannet læge og teknolog. Martin har mangeårig praktisk og ledelsesmæssigt arbejde med sundhedsinformatik og mediko i hospitalsafdelinger, hospitaler, amter og region.

Nicole Fronc Dumanski er uddannet sociologog har speciale i psykiatriske diagnoser og identitet ved brug af mobil sundhedsteknologi og mere konkret app’en Minvej – et selvhjælpsværktøj til mennesker med sindslidelse.

Sundhedsteknologi i praksis
Billetter er ikke tilgængelig, da begivenhed er overstået.

Detaljer

Dato:
4. april
Tidspunkt:
8:30 - 10:00
Pris:
Gratis

Sted

CHI
Henrik Pontoppidans Vej 6, 2. sal
København N, 2200 Danmark
+ Google Map

Tilbagevendende begivenheder

CHI-morgen

CHI morgen

Bliv inspireret til arbejdet med sundhedsinnovation gennem vores netværksarrangementer CHI Morgen. Her samler vi repræsentanter fra CHIs partnere og andre interesserede til inspirerende oplæg, workshops og diskussioner fire gange årligt.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret om kommende arrangementer og nyheder fra Copenhagen Health Innovation.