skip to Main Content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

CHI Morgen: Samskabelse i den offentlige sektor

6. februar kl. 8:30 - 10:00

Gratis
Samskabelse
Samskabelse

CHI Morgen: Samskabelse i den offentlige sektor

Samskabelse kan bruges mellem forskellige aktører til at samle viden, udvikle ideer eller løse udfordringer, men hvordan bruges denne metode i praksis? 

For at blive klogere på samskabelse i den offentlige sektor har vi inviteret to oplægsholdere uden for sundhedssektoren, der også arbejder med udfordringer på tværs. De vil fortælle om deres metoder til samskabelse, give eksempler og give indblik i værdien og effekten af metoden.:

  • Bethina Louise Røge, co-creation specialist hos Rigspolitiet. Hun vil fortælle om deres samskabelsesprojekter og introducere deres co-creation værktøjskasse.
  • Buster Nielsen, konsulent i Nielsen RDI. Buster har arbejdet som konsulent i Københavns Kommunes Innovationshus. Han vil give sit besyv med i forhold til samskabelse på tværs af kommunale aktører, forskellige medarbejdere og borgere.

 

Tilmeld dig gratis her:

Billetter er ikke tilgængelig, da begivenhed er overstået.

Detaljer

Dato:
6. februar
Tidspunkt:
8:30 - 10:00
Pris:
Gratis

Sted

CHI
Henrik Pontoppidans Vej 6, 2. sal
København N, 2200 Danmark
+ Google Map

Tilbagevendende begivenheder

CHI-morgen

CHI morgen

Bliv inspireret til arbejdet med sundhedsinnovation gennem vores netværksarrangementer CHI Morgen. Her samler vi repræsentanter fra CHIs partnere og andre interesserede til inspirerende oplæg, workshops og diskussioner fire gange årligt.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret om kommende arrangementer og nyheder fra Copenhagen Health Innovation.