skip to Main Content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

CHI Morgen: Hvordan kan ny teknologi forbedre kompetenceudvikling og læring om sundhed?

23. april 2018 kl. 8:15 - 10:00

Gratis
Ballast Cph

Hvordan kan ny teknologi forbedre kompetenceudvikling og læring om sundhed? 

Den hastige teknologiske udvikling inden for virtual reality, augmentet reality og 360-graders video giver helt nye muligheder for at forbedre de studerendes indlæring og udvikle sundhedspersonalets kompetencer. Copenhagen Health Innovation inviterer til CHI Morgen, hvor vi denne gang har fokus på, hvordan ny teknologi bruges til at forbedre læring og kompetenceudvikling på sundhedsområdet.

Vi får besøg af Ballast CPH, der har udviklet en digital simulationsbrille, der kan give sundhedsprofessionelle og studerende en oplevelse af, hvordan det er at leve med nedsat syn og øjensygdomme. Ballast CPH vil fremvise, hvordan simulationsbrillen kan lede til færre faldulykker for de synshæmmede og hvordan deres nyeste projekter kan sættes i spil i uddannelserne over for de studerende.

Derudover vil CAMES Rigshospitalet fortælle om deres banebrydende arbejde med simuleret kirurgi, og fremvise, hvordan det øger læringsperspektivet og gør studerende og sundhedsprofessionelle klar til praksis. De vil desuden fortælle om, hvordan de arbejder i dag, og fremvise deres vision for, hvordan man i fremtidens forventer at kunne koble simuleret kirurgi med en simuleret operationsstue.

Tilmeld dig nedenfor og bliv klogere på, hvordan ny teknologi kan forbedre læring og kompetenceudvikling på sundhedsområdet.

Program: Vi åbner dørene kl. 8.15 til kaffe og en chokorug, fra 8.30-9.50 hører vi oplæg og får hands-on demonstrationer på simulationsteknologierne.

Ballast Cph
Simulation til kompetenceudvikling

Deltag

Billetter er ikke tilgængelige, da denne begivenhed er overskredet.

Detaljer

Dato:
23. april 2018
Tidspunkt:
8:15 - 10:00
Pris:
Gratis

Sted

CHI
Henrik Pontoppidans Vej 6, 2. sal
København N, 2200 Danmark
+ Google Maps

Tilbagevendende begivenheder

CHI-morgen

CHI morgen

Bliv inspireret til arbejdet med sundhedsinnovation gennem vores netværksarrangementer CHI Morgen. Her samler vi repræsentanter fra CHIs partnere og andre interesserede til inspirerende oplæg, workshops og diskussioner fire gange årligt.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret om kommende arrangementer og nyheder fra Copenhagen Health Innovation.

Den Europæiske Socialfond