skip to Main Content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

CHI Morgen: Drivkraften bag innovation og fremtidens kompetencebehov i sundhedssektoren

18. juni 2019 kl. 8:30 - 10:00

Gratis
CHI Morgen
CHI Morgen sætter fokus på drivkraften bag innovation og fremtidens kompetencebehov

CHI Morgen: Drivkraften bag innovation og fremtidens kompetencebehov i sundhedssektoren 

Kom med til CHI Morgen og bliv klogere på, hvad der egentlig driver offentlig innovation og hvilke tendenser Region Hovedstaden ser for fremtidens kompetencebehov.

Hvad er baggrunden, når sundhedssektoren sætter gang i innovationsprojekter? Er det økonomi, kvalitet, eller en helt anden form for værdiskabelse, der driver udviklingen? Ditte Thøgersen fra Copenhagen Business School har undersøgt sagen og kortlagt de hensyn, som offentlig innovation tager højde for i udviklingen. Og lidt overraskende viser det sig, at innovationsprocesser i det offentlige ofte er i gangsat for at imødekomme flere og til tider modsatrettede hensyn. Ditte Thøgersen går til denne CHI Morgen i dybden med sin undersøgelse af det, hun kalder de mange rationaler i offentlig innovation.

Forandringerne i sundhedssektoren går samtidigt hurtigt og den viden, som studerende får i løbet af deres uddannelse, risikerer at være forældet, når de skal ud at virke som sundhedsprofessionelle. Derfor er der også en efterspørgsel på nye kompetencer hos fremtidens sundhedsprofessionelle. Birgitte Bruun fra CAMES, Region Hovedstaden har undersøgt de forventninger, der er til kompetencerne hos fremtidens medarbejdere i sundhedssektoren. Hun vil præsentere disse tendenser.

 

Om oplægsholderne

Ditte Thøgersen er uddannet i Politisk kommunikation, ledelse og retorik og er Ph.d. stipendiat fra Center for Offentlig Innovation og CBS, hvor Ditte aktuelt er i gang med forskningsprojektet Offentlig innovation og værdiskabelse.

Birgitte Bruun er uddannet antropolog og arbejder nu som specialkonsulent i CAMES, Center for HR, Region Hovedstaden. I samarbejde med Aalborg Universitet har hun undersøgt forventninger og tendenser i forhold til kompetencer hos fremtidens sundhedsprofessionelle.

Billetter er ikke tilgængelig, da begivenhed er overstået.

Detaljer

Dato:
18. juni 2019
Tidspunkt:
8:30 - 10:00
Pris:
Gratis

Sted

CHI
Henrik Pontoppidans Vej 6, 2. sal
København N, 2200 Danmark
+ Google Map

Tilbagevendende begivenheder

CHI-morgen

CHI morgen

Bliv inspireret til arbejdet med sundhedsinnovation gennem vores netværksarrangementer CHI Morgen. Her samler vi repræsentanter fra CHIs partnere og andre interesserede til inspirerende oplæg, workshops og diskussioner fire gange årligt.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret om kommende arrangementer og nyheder fra Copenhagen Health Innovation.