skip to Main Content

Kursusforløb for undervisere i sundhedsinnovation og entreprenørskab

Brug konkrete sundhedsudfordringer fra praksis i din undervisning. Deltag i kursusforløbet for undervisere og få værktøjer og inspiration til at kombinere sundhed, innovation og entreprenørskab i undervisningen.

Gennem forløbet får du som underviser indsigt i og erfaring med at integrere en konkret udfordring fra Københavns Kommune eller Region Hovedstaden i din undervisning. På kurset udarbejder du en plan for implementering af sundhedsinnovation og entreprenørskab i eget kursus.

Efter endt kursus modtager du målrettet vejledning, sparring og assistance hos en lokal innovationskonsulent i forbindelse med afholdelse af dit eget kursus. Derudover afholdes der alumni-event, hvor undervisere fra de fire deltagende vidensinstitutioner (CBS, DTU, KU, Metropol) mødes på tværs for at erfaringsudveksle.

Målrettede forløb

Da underviserne hos CBS, DTU, KU og Metropol har vidt forskellig baggrund og faglighed udvikles kurset i målrettede forløb:I arbejdet med udfordringerne vil de studerende kunne give et nyt perspektiv på de udfordringer, som sundhedsprofessionelle oplever i deres dagligdag, og dermed bidrage til udvikling af nye arbejdsgange på tværs af faglige og sektorielle skel.

 • sundhedsinnovation

  Fokus på innovation

  Hvis du som underviser har en stærk baggrund i sundhed vil kursusforløbet fokusere på at give indføring i og erfaring med de temaer, der er centrale i forhold til at integrere innovation og entreprenørskab i din undervisning.

  Dette forløb er særligt målrettet Metropol og KU.

 • sundhedsinnovation

  Fokus på sundhed

  Hvis du som underviser har en stærk baggrund i innovation og entreprenørskab vil kursusforløbet fokusere på at integrere sundhed i form af udfordringer i din undervisning.

  Dette forløb er særligt målrettet CBS og DTU.

Vi tilbyder i øjeblikket disse kursusforløb: