skip to Main Content
Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Tag næste skridt med sundhedsudfordringer i undervisningen

30. august 2017 kl. 15:00 - 18:00

Gratis
Invitation Netværksevent

Tag næste skridt med sundhedsudfordringer i undervisningen 

CHIs Netværk for sundhedsinnovativ undervisning inviterer undervisere og praksissteder til inspirationsevent.

Kom til CHI netværkets årlige event, hvor vi bringer undervisere og praksissteder sammen til en eftermiddag med fokus på kunsten at arbejde med sundhedsudfordringer i undervisningen. Du kan høre forskellige perspektiver på erfaringerne indtil videre og blive klogere på de første modeller for, hvordan udfordringerne formes til undervisningen. Uanset om du er underviser eller praksisrepræsentant, får du inspiration til, hvordan I sammen kan bringe sundhedsudfordringer i spil i undervisningen og samtidig sikre værdi for både undervisningen, de studerende og praksisstedet.

Programmet byder på:

Beretninger fra praksis
Overlæge Gustav From fra Herlev-Gentofte Hospital beretter om et samarbejde med ph.d.studerende Morten Brandrup om udviklingen af værktøjet Troubleshooter.
Implementeringskonsulent Jens Pors fra Center for IT, Medico og Telefoni i Region H fortæller om sine erfaringer med at arbejde med udfordringer fra praksis til et modul omkring patientsikkerhed på Medicin-studiet.
Lektor Ditte Jacobsen fra Metropol fortæller om det tværprofessionelle kursusforløb ”Mennesker med kræft”, hvor underviserne og de studerende har samarbejdet med 5 praksissteder.

Præsentation af modeller
De foreløbige modeller præsenteres og diskuteres med henblik på at indhente feedback til at kvalificere dem.

Nye samarbejder
Gennem faciliteret dialog vil praksisrepræsentanter og undervisere diskutere nye muligheder for at samarbejde om udfordringer.

Netværk og de næste skridt
Champagne og pindemadder sætter scenen for at udvide netværket og overveje mulighederne for yderligere samarbejde mellem undervisere og praksissteder.

Er du klar til at tage næste skridt med sundhedsudfordringer som undervisning? Tilmeld dig nedenfor nu.


Eventet foregår på KU SUNDs Faculty Club, der ligger i bygning 16 på 6. sal. Download kort her.

Detaljer

Dato:
30. august 2017
Tidspunkt:
15:00 - 18:00
Pris:
Gratis

Tilbagevendende begivenheder

CHI-morgen

CHI morgen

Bliv inspireret til arbejdet med sundhedsinnovation gennem vores netværksarrangementer CHI Morgen. Her samler vi repræsentanter fra CHIs partnere og andre interesserede til inspirerende oplæg, workshops og diskussioner fire gange årligt.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret om kommende arrangementer og nyheder fra Copenhagen Health Innovation.